dimarts, 20 de juliol del 2010

SOPAR DE FI DE CURS A... AIGUAFREDA

El divendres 9 de Juliol ens retrobem a casa de l'Anna Huesa, a Aiguafreda, al Vallès Oriental. Sóm la Núria, la Marta, l'Albert (el marit de l'Anna) i jo. Finalment, l'Anna Valentí i l'Adrià s'excusen i no poden venir.

El planning és el següent: bany a la magnífica piscina de l'Anna, amb vistes als Cingles del Bertí, i després, sopar a la fresca. N'hi ha algunes que es fiquen a la piscina quan el sol ja ha caigut darrere les muntanyes... oi, Nuna? O d'altres que s'obliden el banyador, oi Marta?




El menú, insuperable: olivetes i llangonissa, gaspatxo, i parrillada de botifarra blanca i botifarra negra, amb pa amb tomàquet; finalment, per postres, dos pastissos, un fet per la mare de la Núria i l'altre fet per l'Anna. Cal fer, doncs, especial menció al gaspatxo de l'Anna (la Marta repeteix i la Núria el tasta per primera vegada a la seva vida) i a la barbacoa de l'Albert, tot un mag als fogons.

Mentre anem sopant anem recordant les anècdotes del curs: en Valls i la seva garraperia a l'hora de posar notes, la Rottenmeier, el Jordán (amic íntim de la Núria, je je), el Solà, el Poch (que ens va posar el primer "cate" de la nostra vida universitària), i tants d'altres professors i professores que ens han marcat en aquest el nostre primer any a la UAB.

No sabria dir què fou més bo, si el sopar o la companyia de persones tan agradables i simpàtiques

Cal agrair als meravellosos amfitrions, l'Anna i l'Albert, les atencions que han tingut cap al convidat i convidades. Realment fa goig ser convidat a ca l'Anna!!!!

2 comentaris:

  1. Joan,
    quina sorpresa i honor que ens pengis al teu blog.
    El sopar, un autèntic plaer, la companyia un luxe.
    Gràcies per trobar-ho tot tan bo. El més important i el que en fa més feliç és que ho passéssiu tan bé.
    Estic contenta d'haver tirat aquestes fotos de record i que a més a més has penjat al teu blog.

    anna

    ResponElimina
  2. Joan!!!!
    uooooooooooo.... però quina explicació tan completa de la magnifica vetllada del passat divendres... la Bosco segur que estaria impressionada amb aquesta entrada al blog XD
    Per mi, tal com diu l'Anna, el més important és la companyia i estaré encantada de repetir-lo molt aviat si voleu jeje
    apali doncs, bon estiu i ens veiem aviat espero!!!!
    un ptonas de la petita "Einstein" ^^

    mua*

    Nuna :)

    ResponElimina